Ziua 1. București – Lisabona
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Lisabona. Sosire în Lisabona in cursul dimineții. Tur de oraș în Lisabona unde se vizitează cartierul și turnul Belém, Castelul Sf. George, catedrala și cartierul Alfama. Cazare la hotel în zona Lisabona.

Ziua 2. Fatima – Nazare – Alcobaca

Mic dejun. Vizitarea celor mai importante atractii din Fátima. Plecare mai departe pentru vizite în Nazare și Alcobaça. Cazare la hotel în Fátima.

Ziua 3. Coimbra – Aveiro – Braga
Mic dejun. Plecare catre Coimbra și tur de oraș. Deplasare mai departe către Aveiro, oraș străbătut de numeroase canale, denumit și „Veneţia Portugaliei”. Seara, sosire in Braga si cazare la hotel.

Ziua 4. Santiago de Compostela și Ponte de Lima

Mic dejun. Plecare către graniţa cu Spania pentru excursia la Santiago de Compostela, al treilea loc de pelerinaj din lumea creștină, după Ierusalim și Roma. Tur de oraș și ulterior timp liber în Santiago de Compostela pentru reculegere sau vizite individuale. La întoarcere oprire in Ponte de Lima pentru vizită. Seara, cazare la hotel în Braga.

Ziua 5. Porto*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Porto, inclusiv croazieră pe râul Duro şi degustare de vinuri într-o cramă tradițională*. Seara, cazare la hotel în Braga.

Ziua 6. Giumares – Obidos – Lisabona

Mic dejun. Plecare spre Guimarães, oraș celebru pentru străzile înguste și palatul Ducilor de Bragança. Ultima vizită din aceasta zi este planificata pentru fortăreaţa medievală Óbidos. Plecare mai departe către zona Lisabona și cazare la hotel.

Ziua 7. Parcul national Arrabida – Setubal – Sesimbra – Cabo Espicel*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la parcul national Arrabida, Setubal, Sesimbra si Cabo Espicel*. Cazare la hotel în zona Lisabona.

Ziua 8. Sintra – Cabo da Roca – Estoril* – Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispoziție în Lisabona sau excursie opțională la Sintra (Patrimoniu UNESCO), Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei și Estoril. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinaţia București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Porto inclusiv croazieră pe Duro și degustare de vinuri: 59 Euro/ persoană

• Sintra, Cabo da Roca si Estoril: 45 Euro/ persoană

• Parcul national Arrabida, Setubal, Sesimbra si Cabo Espicel: 35 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

• Pachet 3 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine): 219 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show