Ziua 1. București – Chiang Mai

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Chiang Mai.

Ziua 2. Chiang Mai

Sosire și transfer la hotel. Turul de oraș începe cu o plimbare cu tuk-tuk-ul prin partea veche a orașului, apoi se continuă cu o vizită la un centru de artizanat unde localnicii își expun obiectele lucrate manual din pânză sau lemn. Dupa amiază, vizită la templul Doi Suthep, unul dintre cele mai spirituale locuri din oraș. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Mai.

Ziua 3. Chiang Mai – Chiang Rai

Mic dejun. Vizită la Tabăra de Elefanți, apoi transfer spre Chiang Rai. Vizită la Triunghiul de Aur (punctul de frontieră pentru Thailanda, Myanmar și Laos), apoi vizită la faimosul Templu Alb, numit și Wat Rong Khun. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Rai.

Ziua 4. Chiang Rai – Tachileik – Heho – Lacul Inle

Mic dejun. Transfer la Mae Sai pentru formalitățile de trecere a graniței spre Tacheileik, Myanmar, apoi îmbarcare pe zborul spre Heho. Din Heho se pleacă mai departe spre Lacul Inle pe un drum pitoresc. Seara, cazare la hotel în zona Lacul Inle.

Ziua 5. Lacul Inle

Mic dejun. Se vizitează multe sate din apropierea lacului, recunoscute pentru casele lacustre (construite pe piloni) și grădinile plutitoare, apoi se vizitează Pagoda Phaung Daw Oo, ce găzduiește cele 5 statui ale lui Buddha decorate în foiță de aur. După amiaza plimbare pe canalul ce duce la satul Pa Oh din Indein. Acest loc fascinează prin sutele de mici temple, aflate în diverse stări de conservare.  Seara, cazare la hotel în zona Lacului Inle.

Ziua 6. Lacul Inle – Kalaw

Mic dejun. Transfer terestru către

Kalaw.  Pe vremuri, acest loc era folosit un refugiu pentru ofițerii britanici, care se opreau în acest loc pentru a scăpa de căldura foarte mare din zona de câmpie. După amiaza este liberă. Seara, cazare la hotel în zona Kalaw.

Ziua 7. Kalaw – Mt Popa – Bagan

Mic dejun. Transfer spre Bagan. Drumul are o durată de aprox. 8 ore. Pe drum se va face o scruta oprire în apropiere de Muntele Popa, pentru a vizita altarul dedicat spiritelor numite local „nats”.  Pentru a putea ajunge la templu, trebuie urcate cele 777 trepte. După vizită, se continuă drumul spre Bagan. Seara, cazare la hotel în zona Bagan.

Ziua 8. Bagan

Mic dejun. Ziua începe cu o plimbare prin piața Nyaung Oo, unde localnicii vând fructe, legume și alte produse tradiționale. Vizita continuă cu Pagoda Shwezigon, construită de Regele Anawrahta în secolul XI, apoi cu Templul Ananda, unul dintre cele mai frumoase temple din Bagan. Spre sfârsit de zi se vizitează templele Thatbyinnyusi și Dhammayangyi, de unde se poate admira apusul soarelui peste templele din Bagan. Seara, cazare la hotel în zona Bagan.

Ziua 9. Bagan – Yangon

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Yangon. Turul de oraș include  Pagoda Kyaukhtatgyi, unde se află statuia lui Buddha înclinat având o lungime de 72m și Pagoda Shwedagon, denumită și „Pagoda de Aur”, una dintre cele mai importante puncte religioase din Myanmar. Seara, cazare la hotel in zona Yangon.

Ziua 10. Yangon

Mic dejun. Tur panoramic în centrul orașului pentru a vedea cele mai importante clădiri, si anume: Pagoda Sule, Monumentul Independenței, Tribunalul, Înalta Curte de Justiție, clădirea Primăriei și Grădina Mahabandoola. Seara, cazare la hotel în zona Yangon.

Ziua 11. Yangon – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Taxă de viză Thailanda si Myanmar

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Supliment pensiune completă (9 prânzuri) – 99 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
15/03/2019 25/03/2019 10
15/03/2019 25/03/2019 10

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate