Ziua 1. București – Kathmandu

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Kathmandu.

Ziua 2. Kathmandu

Sosire și transfer la hotel. După-amiaza se vizitează Stupa Bouddhanath, una dintre cele mai mari stupe de formă sferică  din Nepal, inclusă în patrimoniul UNESCO. Seara, cină și cazare la hotel in Kathmandu

Ziua 3. Kathmandu – Chitwan

Mic dejun.  Plecare spre Chitwan. După sosire si servirea prânzului la hotel Tiger Land Safari Lodge în Chitwan se organizează un safari cu elefanții în Parcul Național Chitwan, faimos pentru flora și fauna bogată. Dupa safari, la alegere, prezentare a istoriei zonei de către un expert local, sau, spectacol de dansuri tradiționale Tharu. Cină și cazare Tiger Land Safari Lodge.

Ziua 4. Chitwan

Mic dejun.  Dimineața, vizitarea zonei Machan, considerată un paradis pentru natural cu peste 520 de specii de păsări. Vizită la grajdurile elefanților, unde se poate asista la procedura de îmbăiere a acestora. Masa de prânz la hotel* și plimbare cu canoea pe Râul Rapti pentru a observa păsările acvatice și crocodilii de pe marginea râului. Seara, dans tradițional Tharu oferit de locuitorii zonei. Cină și cazare Tiger Land Safari Lodge.

Ziua 5. Chitwan – Pokhara

Mic dejun. Plecare spre Pokhara, al treilea oraș ca mărime din Nepal, renumit pentru lacurile sale, spațiile verzi și panoramele spectaculoare asupra Munților Himalaya. Restul zilei, timp liber la dispoziție. Seara, cină și cazare la hotel in Phokara.

Ziua 6. Pokhara

Mic dejun. Drumeție pe un traseu de 5 km, pe parcursul căreia se vizitează satul tradițional Birauta pentru a admira stilul de viață tradițional al sătenilor. După drumeție, traseul continuă cu o vizită la Stupa Buddhistă a Păcii Mondiale, renumită pentru cele 4 statui ale lui Buddha. Programul se încheie cu o plimbare cu barca pe Lacul Phewa. Seara, cină și cazare la hotel in Phokara.

Ziua 7. Phokara – Kathmandu

Mic dejun. Plecare spre Kathmandu. Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau explorarea orașului pe cont propriu. Seara, cină și cazare la hotel in Kathmandu

Ziua 8. Kathmandu – Paro – Thimphu  

Mic dejun. Transfer cu autocarul la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe ruta cu destinația Paro. Sosire în Thimphu, capitala Bhutanului, situat la o altitudine de 2248 m. Se vizitează, în funcție de ora de sosire, Taschiccho Dzong, clădire ce adăpostește Secretariatul Regelui Bhutanului și Corpul Central al Călugarilor. Seara, cină și cazare la hotel în Timphu.

Ziua 9. Thimphu

Mic dejun. Tur de oraș care include vizite la: Oficiul Poștal, Punctul Panoramic Kuensel Phodrang, Memorialul Național Chorten, Centrul de Țesături Gagyel Lhundrup și Mănăstirea Zilukha, cea mai mare din Bhutan. Cină și cazare la hotel în Thimphu.

Ziua 10. Thimphu – Paro

Mic dejun. Pornire spre Paro.  Se vizitează Muzeul Național și Fortăreața Paro Dzong. Prânz la unul din restaurantele locale. Vizită la Kichu Lhakhang, unul dintre cele mai vechi temple budhiste din Bhutan. Seara, cină și cazare la hotel în Paro.

Ziua 11. Paro

Mic dejun. Drumeție către Taktshang Goemba, sau Cuibul Tigrului, enigmatică mănăstire budhistă, ce oferă priveliști spectaculoase asupra Munților Himalaya. Seara, cină și cazare la hotel în zona Paro.

Ziua 12. Paro – Kathmandu

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru îmbarcare pe cursa cu destinația Kathmandu. Transfer la hotel, prânz și timp liber la dispoziție Seara, cină și cazare la hotel in Kathmandu

Ziua 13. Kathmandu – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrările la obiectivele turistice

• Taxă de viză pentru Nepal (aprox.  25 USD/ Persoană)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

 

• CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
03/11/2018 16/11/2018 13 2399.00 € 2299.00 €
03/11/2018 16/11/2018 13 2799.00 €

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate