Ziua 1. București – Panama City
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Panama City. Transfer și cazare la Hotel Best Western Plus Panama Zen de 4 stele sau similar.

Ziua 2. Panama
Mic dejun. Transfer către portul Colon și îmbarcare pe Nava Monarch cu destinația Cartagena, Columbia.

Ziua 3. Cartagena
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur panoramic cu autocarul*: Cartierul Manga, Cetatea San Felipe de Barajas, Centrul Vechi, Piața Bolivar, Palatul Inchiziției, Mănăstirea San Pedro Claver şi Muzeul Naval. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Montego Bay, Jamaica.

Ziua 4. Pe mare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă deplasarea spre Jamaica.

Ziua 5. Montego Bay
Mic dejun. Sosire în Montego Bay, Jamaica. Timp liber sau excursie opțională la Plaja Negril*, una dintre cele mai populare destinații turistice din Jamaica. Oprire în satele Hopewell şi Sandy Bay. Întoarcere la nava de croazieră și îmbarcare cu destinația George Town, Grand Cayman.

Ziua 6. George Town
Mic dejun. Sosire în George Town, Grand Cayman. Timp liber sau, opțional, o excursie cu un autobuz amfibiu*, care circulă atât pe uscat cât şi pe apă, dotat cu camere subacvatice şi monitor LCD pentru a observa viața marină, ruinele vaselor scufundate şi barierele de corali. Se vizitează Insulele Grand Cayman, George Town şi alte localități tradiţionale. Oprire la una dintre impresionantele plaje cu nisip alb pentru relaxare. Întoarcere la nava de croazieră și îmbarcare cu destinația Puerto Limón, Costa Rica.

Ziua 7. Pe mare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Costa Rica.

Ziua 8. Puerto Limón
Mic dejun. Sosire în Puerto Limón, Costa Rica. Timp liber sau, opțional, tur de oraş cu ghid local*: Cieneguita, impresionant prin arhitectura caselor suspendate pe catalige, o plantație de bananieri. Întoarcere și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Colon, Panama.

Ziua 9. Colon – Panama City – București
Mic dejun. Debarcare de pe nava Monarch. Tur de oraș în Panama City: districtul colonial, denumit Casco Viejo: Piața Bolivar, Biserica Santo Domingo şi Plaza de Francia. Prânz într-un restaurant tradiţional. Se vizitează impresionantele ecluze şi Centrul de Vizitare Miraflores, unde va fi proiectat un film despre istoria Canalului Panama. Transfer la aeroportul din Panama City pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Nava Monarch:
Facilități navă de croazieră: 3 restaurante, piano bar, cazinó, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, internet (contra cost), magazine, salon înfrumusețare.

Facilități cabină dublă interioară: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Capacitate cabină dublă interioară: 2 adulți.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Taxă de serviciu la bordul navei: 77 Euro/ persoană (se achită obligatoriu înainte de plecare)

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Supliment cabină exterioară: 119 Euro/ persoană
• Excursii în Cartagena, Montego Bay, Plaja Negril, George Town: 65 Euro/ persoană/ excursie
• Excursie în Puerto Limón: 49 Euro/ persoană
• Pachet 4 excursii opționale: 219 Euro/ persoană (se poate rezerva doar în agenție, înainte de plecare)

Grup minim pentru organizarea croazierei: 20 persoane.

 

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
07/02/2019 15/02/2019 8 1849.00 €
07/02/2019 15/02/2019 8 1978.00 €
07/02/2019 15/02/2019 8 1649.00 € 1649.00 € 1849.00 €
07/02/2019 15/02/2019 8 2099.00 €

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate