Ziua 1. Bucuresti – Delhi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Delhi.  

Ziua 2. Delhi

Sosire dimineața devreme și transfer la hotel pentru cazare. Mic dejun. Tur de oraș în Delhi, capitala Indiei. Se vizitează Orașul Vechi, Moscheea Jama Masjid. Vizită la un magazin trdadițional de miroedenii. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi. 

Ziua 3. Delhi

Mic dejun. Se vizitază Raj Ghat, complexul religios Qutub Minar, Orașul Nou, Arcul Poarta Indiei. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 4. Delhi – Agra  

Mic dejun. Pornire spre Agra, fostă capitală a Imperiului Mogul, renumită pentru arhitectura sa indo-persană. Opțional, spectacol Mohhabat E-Taj, ce prezintă povestea de iubire dintre împăratul Mogul Shah Jahan și soția sa, Mumtaz. Seara, cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 5. Agra

Mic dejun. Se vizitrează Taj Mahal, capodopera arhitecturii Indo-Persane din India și Fortăreața din Agra, reședința principală a împăraților moguli. Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 6. Agra – Jaipur  

Mic dejun. Pornire spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumit și “Orașul Roz”. Pe drum, oprire pentru vizită la Fatehpur Sikri, fostă capitală a Imperiului Mogul, abandonată timp de 400 de ani. Plimbare cu ricșa în Jaipur. Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur. 

Ziua 7. Jaipur   

Mic dejun. Se vizitează Fortul Amber cu jeep-ul, sau, opțional cu elefantul, Palatul Orașului, Observatorul Astronomic Jantar Mantar, Palatul Vânturilor din exterior.Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 8. Jaipur – Cochin    

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa cu destinația Cochin. Seara, cină și cazare la hotel în zona Cochin.

Ziua 9. Cochin

Mic dejun. Se vizitează Palatul Olandez, Sinagoga Evreiască, tradiționalele plase de pescuit chinezești, Biserica Sf. Francisc. Seara, opțional, spectacol tradițional Kathakali. Cină și cazare la hotel în zona Cochin..

Ziua 10. Cochin – Thekkady

Mic dejun. Pornire spre Thekkady, stațiune situată în interiorul Parcului Național Periyar. Se vizitează o plantație de mirodenii locală. Seara, cină și cazare la hotel în zona Thekkady.

Ziua 11. Thekkady – Alleppey    

Mic dejun. Pornire spre Alleppey, oraș faimos pentru numeroasele canale, golfuri și lacuri. Îmbarcare pe vas tradițional Kettuvallam. Seara, cazare în zona Alleppey, pe vas tradițional Kettuvallam.

Ziua 12. Alleppey – Bangalore

Mic dejun. Transfer la stația feroviară Ernakulum. Plecare spre Bangalore cu trenul. Seara, cină și cazare în zona Bangalore.

Ziua 13.  Bangalore

Mic dejun. Pornire spre Mysore, localitate faimoasă pentru Palatul său somptuos. Pe drum, oprire la Srirangapatna, pentru a vizita Templul Ranganathaswamy, unul dintre cele mai faimoase din India. Se vizitează Palatul Mysore, Templul Chamundi. Seara, cină și cazare la hotel în zona Bangalore.

Ziua 14. Bangalore – Chennai

Mic dejun. Se vizitează Palatul Bangalore, construit în stil Tudor și Grădina Botanică Lal Bagh. După-amiaza, transfer la stația feroviară Bangalore. Plecare spre Chennai cu trenul. Seara, cină și cazare la hotel în Chennai.

Ziua 15. Chennai

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pe parcursul dimineții. După-amiaza, se vizitează Complexul Religios Mahabalipuram. Seara, scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină.

Ziua 16. Chennai – Bucuresti

Dimineața devreme transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni. 

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrările la obiectivele turistice

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Plimbare cu elefantul în Jaipur

• Mohhabat E-Taj show

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

 Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
30/11/2018 15/12/2018 15 1499.00 € 1449.00 €
30/11/2018 15/12/2018 15 1799.00 €

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate