Ziua 1. București – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer și cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Dimineața, prezentarea facilităților hotelului în cadrul unei întâlniri relaxate cu cocktailuri non-alcoolice. După-amiaza, tur de orientare în zona Beldibi. Seara, cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 3. Antalya – Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Pe drum, oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumpărături. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane extrem de pitorești, păduri de conifere, terase calcaroase și izvoare termale. Oprire în orașul grecesc, Hierapolis, unde se poate vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor și cimitirul cu morminte de piatră vechi de 1200 de ani. Seara, cazare și cină la hotel Tripolis 4****, sau similar.

Ziua 4. Denizli – Laodikya

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Tavas, unde se vizitează un atelier de covoare tradiționale pentru a observa una dintre cele mai vechi îndeletniciri ale localnicilor din zonă. Pe drum, oprire în orașul antic Laodiceea, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului. Seara, cazare și cină la hotel Tripolis 4****, sau similar.

Ziua 5. Denizli – Antalya – Petrecere Revelion 2019!

 Mic dejun. Dimineața, plecare spre Antalya, considerată „perla” rivierei turcești. Se călătorește printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare. Se vizitează Poarta lui Hadrian, centrul vechi și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Seara, petrecere de revelion și cazare la hotel Rixos Sungate 5*****. La multi ani, 2019!

Ziua 6. Rixos Sungate Hotel 5*****

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a vă bucura de facilitățile hotelului. Seara, cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 7. Antalya – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

 

Orar de zbor Corendon Airlines (informativ):

Otopeni 09:00-12:00 Antalya

Antalya 17:00-18:00 Otopeni

 

• CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
27/12/2018 02/01/2019 6 499.00 € 469.00 €
27/12/2018 02/01/2019 6 689.00 €

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate