Ziua 1. București – Malaga

Prezentare la aeroportul Otopeni pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație Malaga. Sosire în Malaga și transfer la hotel Las Palmeras 4* in zona Malaga.

Ziua 2. Malaga – Tanger – Tetouan

Mic dejun. Deplasare spre Tarifa pentru îmbarcare pe feribot.  După traversarea Strâmtorii Gibraltar, sosire în fascinantul Tanger unde se face un tur panoramic al orașului. Seara, cazare la hotel Prestige 3* în Tetouan. 

Ziua 3. Tetouan – Chefchaouen – Meknes

Mic dejun. Plecare spre Meknes. Pe traseu se vizitează Chefchaouen, un oraș desprins parcă din altă lume, supranumit și Orașul Albastru. Seara, cazare la hotel Swani 3* în Meknes.

Ziua 4. Fes*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Meknes sau excursie opțională la Fes, cel mai vechi oraș imperial al Marocului*. Turul de oraș începe cu cartierul Fes El Bali, unde se află Moschea și Universitatea al-Qarawiyyin, care găzduiește cea mai veche bibliotecă din lume. Se vizitează și școlile coranice denumite Madrase, „souk” – faimoasele piețe în aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Timp liber la dispoziție pentru masa de prânz și cumpărături*. Seara, întoarcere la hotel Swani 3* in Meknes.

Ziua 5. Meknes – Marrakech

Mic dejun.  Plecare spre Marrakech. Cazare la hotel Atlas Asni 4* si timp liber la dispozitie in Marrakech. Seara, cina festiva la hotel.

Ziua 6. Marrakech

Mic dejun.  Tur de oraș cu ghid local in Marrakech unde se poate vizita Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri. Seara, cazare la hotel Atlas Asni 4* în Marrakech. 

Ziua 7. Ourzazate*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie spre Ouarzazate, oraș denumit simbolic și „Poarta Deșertului”, renumit pentru cadrele din filme celebre, ca: Mumia, Game of Thrones și Prison Break dar și pentru fortul Ksar Ait Ben Haddou, parte a patrimoniului UNESCO. Seara, cazare la hotel Atlas Asni 4* în Marrakech. 

Ziua 8. Marrakech – Casablanca

Mic dejun. Plecare spre Casablanca. Tur de oraș în Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizită la Moscheea Hassan al II-lea (vizită exterioară). Seara, cazare la hotel Lido Thalasso & SPA 4* în Casablanca. 

Ziua 9. Casablanca – Malaga

Mic dejun. Dimineața, deplasare spre portul Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Tarifa din Spania și apoi se continua cu un tur de Marbella care este neoficial considerata capitala statiunilor de pe Costa del Sol si nu exista nici un dubiu asupra faptului ca detine toate calitatile necesare sa isi merite pozitia de statiune premium pe coasta Spaniola. Seara, cazare la hotel Las Palmeras 4* în zona Malaga. 

Ziua 10. Sevillia*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Sevilia, capitala Andalusiei. Acest oras are de oferit numeroase atractii turistice, culturale, artistice si sociale, datorita carora a devenit unul din cele mai cunoscute si vizitate orase din lume, si sursa de inspiratie pentru numerosi scriitori, pictori si artistiti in general. Este foarte greu sa gasiti un alt centru urban care sa ofere atatea atractii si monumente unice precum, Giralda, Palatul Arabesc (Reales Alcázares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, the Maestranza (bull-ring), Casa de Pilatos, Plaza de España, Marí­a Luisa Park, teatrul Maestranza, palatal Saint Telmo, Archivo de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), precum si arhitectura caracteristica a orasului. Seara, cazare la hotel Las Palmeras 4* în zona Malaga. 

Ziua 11. Malaga – Otopeni

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Malaga pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București. 

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

  • Excursie de o zi la Ouarzazate cu pranz inclus: 55 Euro/ persoană
  • Excursie de o zi la Fes: 49 Euro/ persoană
  • Excursie de o zi in Sevillia – 55 euro/ persoană

• Supliment demipensiune (9 cine): 119 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

• Pachet complet (3 excursii) și supliment demipensiune (9 cine): 249 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

Data plecare Data intoarcere Nopti Preturi
27/12/2018 06/01/2019 10
27/12/2018 06/01/2019 10

* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate