Ziua 1. București – Larnaca – Famagusta 
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Larnaca. Transfer şi cazare la hotel în zona Famagusta. 

Ziua 2. Famagusta 
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la piscină sau pe plaja privată a hotelului. Cazare la hotel în Famagusta. 

Ziua 3. Famagusta – Salamis* – Mănăstirea Barnabas* 
Mic dejun. Vizitarea istoricului oraş-port Famagusta şi a principalelor atracţii turistice. Timp liber pentru vizite şi cumpărături sau excursie opţională la situl arheologic Salamis şi la Mănăstirea Barnabas*. Seara, cazare la hotel în Famagusta.

Ziua 4. Kyrenia – Bellapais* – Sf. Hilarion*   
Mic dejun. Plecare spre Kyrenia, vibrantul oraş cipriot dominat de clădiri construite de veneţieni în urmă cu câteva secole. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Mănăstirea Bellapais, cel mai bine conservat edificiu gotic din estul Mediteranei, şi la castelul teuton Sf. Hilarion, construit la 732 m altitudine, care oferă o vedere panoramică asupra coastei de nord a insulei*. Seara, cazare la hotel în Kyrenia. 

Ziua 5. Kyrenia – Nicosia 
Mic dejun. Excursie la Nicosia, capitala Ciprului. Timp liber pentru plimbări individuale sau, opţional, tur de oraş cu ghid*. Seara, cazare la hotel în Kyrenia. 

Ziua 6. Kyrenia – Larnaca* – Limassol* – Paphos* 
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la piscina hotelului sau la plajă, sau excursie opţională în regiunea de sud a insulei*. Se vizitează Larnaca, cu cel mai cunoscut port, centrul vechi şi fortăreaţa bizantină din Limassol şi Paphos, oraş inclus în patrimoniul UNESCO. Seara, cazare la hotel în Kyrenia 

Ziua 7. Kyrenia – Karpaz*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la plajă sau piscină în Kyrenia, sau excursie opţională în Peninsula Karpaz*, renumită în special pentru plajele cu nisip fin şi broaştele ţestoase din zonă. Cazare la hotel în Kyrenia.

Ziua 8. Kyrenia – Larnaca – Bucureşti 
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni. 

 

Servicii optionale:

–        Supliment camera single: 169 Euro / pers

–        Supliment demipensiune: 99 euro/persoana (se achita in agentie) sau 129 Euro / pers (se achita la fata locului)

 

Excursii optionale (se achita doar la fata locului):

–        Salamis si Manastirea Barnabas – 39 Euro; Abatia Bellapais si Sf. Hillarion – 39 Euro; Tur pietonal ghidat in Nicosia – 35 Euro; SAU Pachet 3 excursii = 99 Euro (se achita la fata locului)

–        Cirpu de Sud (Larnaca, Limassol si Paphos) = 55 Euro

–        Peninsula Karpax = 39 Euro

–        Pachet excursii optionale + demipensiune = 219 euro/persoana (se achita in agentie) sau 249 euro/persoana (se achita la fata locului)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show